udruga hrvatskih učitelja likovne kulture

Otvorenje izložbe Tradicija i suvremenost

Objavljeno by on 22.05.2019.

Otvorenje izložbe Tradicija i suvremenost

Poštovani, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe 

TRADICIJA I SUVREMENOST –– NACIONALNI PARKOVI I BIOLOŠKA RAZNOLIKOST REPUBLIKE HRVATSKE,

MUZEJ MIMARA, 25. SVIBNJA 2019. U 12 SATI

Već devetnaest godina projekt Tradicija i suvremenost okuplja svu djecu Osnovnih škola i Centara za odgoj i obrazovanje Republike Hrvatske u području kreativnog likovnog stvaralaštva naših učenika.

Prilikom otvaranja izložbe učenicima se i dodjeljuju pohvalnice i nagrade, a osnovnim školama i Centrima za odgoj i obrazovanje, učiteljima i učiteljicama likovne kulture, priznanja za njihova izvanredna pedagoška postignuća u poticanju kreativnosti djece, uz kratak prigodni program.

Izložba je nastala kroz tematski natječaj na kojem je sudjelovalo  220 osnovnih škola i centara za odgoj i obrazovanje s više od 2124 radova. Na izložbi radova odabranih kroz natječaj, koja se tradicionalno održava u zagrebačkom Muzeju Mimara, izlaže se preko 450 dječjih likovnih radova. Učenicima čiji su radovi nagrađeni i pohvaljeni bit će uručene nagrade i pohvalnice, a također i njihovim učiteljima likovne kulture, učiteljima razredne nastave i školama. Na otvorenju ovogodišnje izložbe posvećene očuvanju nacionalnih parkova i biološke raznolikosti Republike Hrvatske bit će podijeljeni i katalozi koji prate ovu izložbu. Cilj cjelokupnog projekta je očuvanje Hrvatske baštine te podizanje ekološke svijesti kreativnim likovnim izražavanjem djece.

Ujedno koristimo ovu priliku da Vam zahvalimo na dosadašnjem praćenju ovog višegodišnjeg projekta, te se nadamo se da ćete ga i ove godine popratiti u Vašim medijima

UŽIVAJTE NA IZLOŽBI U LJEPOTI I BOGATSTVU DJEČJEG LIKOVNOG STVARALAŠTVA I NJIHOVIM VIZUALNIM PORUKAMA!

POZIVNICA TIS 2019

TIS 2019 POZIVNICA

Pin It on Pinterest

Share This